Δραστηριότητες

Φιλόπτωχο Ταμείο - Στέγη Γερόντων

ornament1 Το Ε.Φ.Τ., ἐκτός ἀπό τήν φροντίδα γιά τήν ἄριστη λειτουργία τῆς Στέγης, βοηθᾶ 70 οἰκογένειες σέ τακτική βάση και ανακουφίζει καί ἀντιμετωπίζει τόν πόνο δεκάδων ἀνθρώπων μέ ἔκτακτα βοηθήματα.

Νεότητα

ornament1  Η κατήχηση των νέων αποτελεί έργο μας για την εννόηση των αξιών που συνέδεσε με Αγάπη ο Κύριος Ημών Ιησούς Χριστός, και βοηθάει στο χτίσιμο της πνευματικής ανοσίας από τις δυσκολίες της καθημερινότητας.

Φροντιστηριακά Μαθήματα

ornament1 Η μελέτη των επιστημών βοηθάει τον άνθρωπο να νιώσει μέρος του Όλου της Δημιουργίας του Τριαδικού μας Θεού. Στον χώρο του Πνευματικού Κέντρου του Ναού μας λειτουργεί δωρεάν Φροντιστήριο Μαθηματικών, Φυσικής & Φιλολογικών μαθημάτων.

Σχολές

ornament1 Η τέχνη αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ομορφιάς του εσωτερικού μας κόσμου. Γι’ αυτό και φροντίζουμε για την συνέχεια της λειτουργίας σχολών Παραδοσιακών Χορών και Βυζαντινής Αγιογραφίας στον Ναό μας.

Επερχόμενες Εκδηλώσεις - Ημερολόγιο

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΙΕΡΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΙΩΝ

ΜΕΓΑΛΗΣ ΤΕΣΣΑΡΑΚΟΣΤΗΣ

ΜΑΡΤΙΟΣ – ΑΠΡΙΛΙΟΣ

2024

Περισσότερα…

23/3

Συνάντηση Φοιτητών

Σάββατο

23/3

Ώρα: 7:00 μ. μ.

Περισσότερα…

4/4

Σύναξη Πνευματικής Οικοδομής

Υπεύθυνος

π. Χαράλαμπος Πανόπουλος

Ώρα: 8:00 μ. μ.

Περισσότερα…

Άρθρα

  • Όσιος Πορφύριος Καυσοκαλυβίτης
    "Το μυστικό είναι η προσευχή μας, η αφοσίωσή μας στον Θεό, ώστε να ενεργήσει η χάρις Του. Εμείς, με την αγάπη μας, με τη λαχτάρα μας στην αγάπη του Θεού, θα προσελκύσουμε την χάρι, ώστε να περιλούσει τους άλλους, που είναι πλησίον μας, να τους ξυπνήσει, να τους διεγείρει προς τον θείο έρωτα. Ή, μάλλον, ο Θεός θα στείλει την αγάπη Του να τους ξυπνήσει όλους. Ό,τι εμείς δεν μπορούμε, θα το κάνει η χάρις Του. Με τις προσευχές μας θα κάνουμε όλους άξιους της αγάπης του Θεού."
  • Όσιος Παΐσιος Αγιορείτης
    "Ένα δέντρο, αν δεν το περιποιούμαστε στη ρίζα του δεν το σκαλίζουμε, δεν το ποτίζουμε, δε μπορεί να καρπίσει και να προοδεύσει. Έτσι και ο άνθρωπος, αν δεν καθαρισθεί και σκαλιστεί μέσα του, να φύγουν οί αμαρτίες και τα πάθη μέσω του πνευματικού, αν δεν θρέψει την ψυχή του με το λίπασμα του λόγου του Θεού και τη χάρη των Μυστηρίων, δεν θα καρπίσει αρετές."
  • Άγιος Ιάκωβος Τσαλίκης
    "Τόνιζε ο Γέροντας ότι μεγάλη σημασία στην πνευματική εξέλιξη των απογόνων έχει η πνευματική κατάσταση και η βιωτή των γονιών."

Γίνετε μέλη στο newsletter μας ώστε να μαθαίνετε νέα για τον

Ι. Ν. Αγ. Θεράποντος Ζωγράφου


Επιλογή λίστας


Αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης